Budinca de banane cu napolitane de vanilie se sfărâmă
Budinca de banane cu napolitane de vanilie Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 368 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu napolitane de vanilie, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Viva Las Vanilie Wafer Budinca, Nilla Wafer Banana Budinca, și Nilla Wafer Banana Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți gălbenușurile cu amidonul de porumb, 1/2 cană de zahăr și 1/4 linguriță de sare. Într-o cratiță medie, aduceți laptele la fiert. Bateți treptat laptele în gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Transferați amestecul de budincă în cratiță și adăugați lichiorul de banane. Gatiti la foc moderat, batand, pana cand budinca este groasa, aproximativ 3 minute. Răsturnați budinca într-un castron și amestecați untul rece și vanilia. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron, combinați napolitane, scorțișoară, restul de 2 lingurițe de zahăr și un vârf de sare. Se amestecă untul topit.
Întindeți crumble-ul pe foaia de copt pregătită; coaceți timp de 15 minute, până se rumenesc ușor.
Puneți bananele tocate în boluri. Se acoperă cu budinca, se presară cu crumble și se servește imediat.