Budinca Calea Lactee

Budinca Calea Lactee
Budinca Calea Lactee este o fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Calea Lactee, Tort Cu Calea Lactee, și Sirop Calea Lactee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, amidonul de porumb, cacao și sarea într-o tigaie. Bateți încet laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, șoptind. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
2
Bateți gălbenușurile pentru a se amesteca într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Șoptind constant, turnați încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Șoptind energic, turnați amestecul de gălbenușuri înapoi în tigaie. Aduceți înapoi la fierbere și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia. Se amestecă 1 1/2 căni batoane Calea Lactee în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calea LacteeCalea Lactee
VanilieVanilie
UntUnt
6
Se toarnă în 6 boluri sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața budincii și răciți până se fixează, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, presărați cu căile lăptoase rămase tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista