Budinca Calea Lactee este o fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Calea Lactee, Tort Cu Calea Lactee, și Sirop Calea Lactee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, amidonul de porumb, cacao și sarea într-o tigaie. Bateți încet laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, șoptind. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
2
Bateți gălbenușurile pentru a se amesteca într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Șoptind constant, turnați încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Șoptind energic, turnați amestecul de gălbenușuri înapoi în tigaie. Aduceți înapoi la fierbere și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia. Se amestecă 1 1/2 căni batoane Calea Lactee în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calea Lactee
Vanilie
Unt
6
Se toarnă în 6 boluri sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața budincii și răciți până se fixează, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, presărați cu căile lăptoase rămase tocate.