Bucatini Fra Diavolo din 'Franny' s
Bucatini Fra Diavolo din 'Franny' S este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 160 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper proaspăt crăpat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana), și Cina in seara asta: Bucatini con Salsicce (Bucatini cu cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare (sau un cuptor olandez), încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați fulgii de chili și gătiți încă 30 de secunde.
Adăugați piureul de roșii, condimentați cu sare după gust și gătiți până când uleiul se separă, solidele de roșii încep să se prăjească, iar sosul s-a îngroșat, 10 până la 12 minute.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie.
Într-o oală mare cu apă clocotită bine sărată, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până la 2 minute timid de al dente; scurgere.
Aruncați bucatini în tigaie cu sosul de roșii, ierburile și untul. Gatiti la foc mediu pana cand pastele sunt doar al dente, 1-2 minute. Se amestecă Parmigiano-Reggiano și piper, adăugând mai multă apă dacă sosul pare uscat.
Împărțiți pastele între farfurii sau boluri individuale de servire și terminați fiecare cu 2 lingurițe sau mai multe Pecorino Romano și un strop de ulei de măsline.