Brânză și pui Empanadas ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 88 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Empanadas de pui și brânză, Empanadas de pui mărunțit cu brânză, și Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați scurtarea cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Adăugați treptat 1/4 cană de apă, amestecând până când amestecul se formează bilă. Frământați aluatul pe suprafața ușor făinată 5 min. sau până când este netedă și elastică. Înfășurați bine în folie de plastic; refrigerați în timp ce pregătiți umplutura empanada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Gatiti puiul, ceapa si ardeii in tigaie antiaderenta la foc mediu-mare 5 min. sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ardei
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați salsa; gatiti si amestecati 2 min. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
5
Încălziți cuptorul la 191°.împărțiți aluatul în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Rolați fiecare bucată pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 7 inci; așezați pe o foaie de copt acoperită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Se amestecă brânza în amestecul de pui; lingură aproximativ 1/2 cană pe jumătate din fiecare rundă de aluat. Bateți oul și apa rămasă; periați pe marginile rundelor de aluat. Îndoiți în jumătate pentru a închide umplutura. Apăsați ușor vârfurile pentru a îndepărta excesul de aer; sigilați marginile cu furculița.