Brânză Și Pui Empanadas

Brânză Și Pui Empanadas
Brânză și pui Empanadas ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 88 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Empanadas de pui și brânză, Empanadas de pui mărunțit cu brânză, și Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați scurtarea cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Adăugați treptat 1/4 cană de apă, amestecând până când amestecul se formează bilă. Frământați aluatul pe suprafața ușor făinată 5 min. sau până când este netedă și elastică. Înfășurați bine în folie de plastic; refrigerați în timp ce pregătiți umplutura empanada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Gatiti puiul, ceapa si ardeii in tigaie antiaderenta la foc mediu-mare 5 min. sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați salsa; gatiti si amestecati 2 min. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Încălziți cuptorul la 191°.împărțiți aluatul în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Rolați fiecare bucată pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 7 inci; așezați pe o foaie de copt acoperită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se amestecă brânza în amestecul de pui; lingură aproximativ 1/2 cană pe jumătate din fiecare rundă de aluat. Bateți oul și apa rămasă; periați pe marginile rundelor de aluat. Îndoiți în jumătate pentru a închide umplutura. Apăsați ușor vârfurile pentru a îndepărta excesul de aer; sigilați marginile cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
8
Ungeți blaturile cu oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
9
Coaceți 18 până la 20 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista