Brânză Ușoară Daneză
Brânză ușoară daneză este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brânză Ușoară Daneză, Brânză Ușoară Daneză, și Brânză De Mure Ușoară Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 400 de metri cubi. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până la pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, vanilia și sarea; bateți la viteză mică până se amestecă.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie cu puf într-un 12-in. pătrat.
Tăiați fiecare în nouă pătrate. Spoon 2-1 / 2 lingurițe de amestec de brânză în centrul fiecărui pătrat.
Bateti ou și apă; perie ușor peste margini. Aduceți două colțuri opuse de patiserie peste umplutură; Ciupiți pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt unsă; ungeți cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc.