Brânză de vaci pâine II

Brânză de vaci pâine II
Brânză de vaci pâine II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 240 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ovăz rulat, biscuiți cu sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt pâine de brânză de mărar, Cottage Mărar Pâine, și Pâine De Pâine Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, fulgi de ovăz, biscuiți sărate, biscuiți rotunzi cu unt, ouă, salvie, oregano, praf de usturoi, supă de ciuperci, lapte și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă bine și lingura în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute, acoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista