Brânză de vaci pâine II
Brânză de vaci pâine II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 240 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ovăz rulat, biscuiți cu sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt pâine de brânză de mărar, Cottage Mărar Pâine, și Pâine De Pâine Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, fulgi de ovăz, biscuiți sărate, biscuiți rotunzi cu unt, ouă, salvie, oregano, praf de usturoi, supă de ciuperci, lapte și ciuperci.
Se amestecă bine și lingura în vasul de copt pregătit.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute, acoperite.