Brânză de Crab fierbinte și ardei roșu răspândit

Brânză de Crab fierbinte și ardei roșu răspândit
Crabul fierbinte cu brânză și răspândirea ardeiului roșu este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella cu lapte, pudră de usturoi, biscuiți de gustare din grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brânză de Crab fierbinte și ardei roșu răspândit, Crab cremos și ardei roșu răspândit, și Crab cremos și ardei roșu răspândit.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rezervați 1/2 cană de mozzarella; la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția biscuiților, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
4
Se întinde pe o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți 20 min. sau până când amestecul de crab este încălzit și partea superioară este ușor rumenită. Se acoperă cu mozzarella rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista