Cheesy cartofi & Bacon" Brown Betty " ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 420 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, sare kosher, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheesy Bacon ou Hash Brown Skillet + GIVEAWAY, Caserola De Cartofi Maro Cu Brânză, și Apple Maro Betty.
Instrucțiuni
1
Așezați feliile de slănină într-o tigaie mare, neîncălzită, cu fund greu sau din fontă. Întoarceți focul la mediu și gătiți slănina, întorcându-se des până când este crocantă. Aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți cartofii și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți tigaia și gătiți până când cartofii se destramă când sunt înțepați cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Strecurați cartofii și apoi întoarceți jumătate din ei în tigaia fierbinte și uscată. Întoarceți focul la minim și gătiți neacoperit, agitând tigaia des pentru a evapora cât mai multă apă din cartofii fierbinți, aproximativ 4 minute. Repetați cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Lăsați cartofii să se răcească oarecum, apoi împingeți printr-un ricer într-un castron mare. Alternativ, puteți zdrobi manual cu o mașină de tocat sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
Bol
7
Adăugați cremă de brânză, unt topit și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Unt
8
Se amestecă până se omogenizează.
9
Adăugați arpagic, ceașcă de brânză Cheddar, jumătate de slănină sfărâmată, sare de linguriță rămasă și piper de linguriță. Se amestecă până se combină bine.Folosiți un cuțit mare de bucătari pentru a tăia felii de pâine în cuburi de centimetru, apoi tăiați-le în pesmet dur de diferite dimensiuni. Mutați-vă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Bucăți Reale De Slănină
Pesmet
Arpagic
Piper
Pâine
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
Bol
10
Se toarnă untul topit, aruncând pentru a acoperi firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
11
Adăugați ierburi uscate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Uscate
12
Transferați amestecul de cartofi într-o caserolă de mică adâncime de 2 la 3 litri sau 9 la 13 vase de copt. Se acoperă cu restul de brânză de cheddar de ceașcă de la calibru și pesmet cu ierburi.Deplasați-vă la raftul central al cuptorului încălzit și coaceți, rotind la jumătatea drumului, până când partea superioară este aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Pesmet
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
13
Se scoate din cuptor, se ornează cu slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită