Brânză De Capră-Slănină
Brânză de capră-Bacon Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 193 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere, jumătate și jumătate, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Bacon! Aperitive cu castraveți, brânză de capră și slănină, Bacon Confiat Brânză De Capră Afine Brânză La Grătar, și Bacon Brânză De Capră Jurnal.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând după 3 minute.
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu-mare, amestecand des, 10 minute sau pana cand este crocanta.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Adăugați usturoiul tocat la picăturile fierbinți și fierbeți 1 minut.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați jumătate și jumătate, bătând până se combină. Se amestecă slănină, usturoi, brânză de capră și cimbru. Se amestecă amestecul în 4 (1 cană) vase de copt sau 1 (1-qt.) vas de copt .
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii și bulbucați.
Se presară cu nuci pecan; se servește cu felii de pere, felii de baghetă prăjite și biscuiți asortați.