Brânză De Bere Fondue
Cheesy bere Fondue necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această băutură are 1134 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime per portie. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bere lager, muștar, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue de bere și Cheddar, și Fondue De Bere Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateți făina și gătiți timp de 1 până la 2 minute, amestecând constant pentru a face un roux.
Adăugați bere și aduceți la fierbere lentă. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional până când amestecul se îngroașă până la consistența smântânii grele.
Adăugați Worcestershire, muștar și cayenne, amestecând bine.
Adăugați brânză 1 cană la un moment dat, topind brânza după fiecare adăugare. Amestecați fondue până când este netedă. Se transformă în oală de fondue și se servește cu pâine de bere de grâu crăpată cubată.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. urmați ingredientele de pe pachetul de amestec de pâine înlocuind berea cu apa. Se amestecă cimbru tocat în untul topit, apoi se amestecă în aluatul de pâine.
Se toarnă aluatul într-o tigaie acoperită cu spray de copt.
Coaceți până se rumenesc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi cub pentru fondue.