Brânză Crupe Bastoane De Porumb
Brânză crupe bastoane de porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 7 porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, înlocuitor de ou, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Încercați Surullitos (Bețișoare De Porumb Cu Brânză), creveți și porumb cu brânză, și Brânză de capră cu porumb proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele de unt, înlocuitorul de ou și uleiul; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Așezați 2 tigăi de porumb din fontă acoperite cu spray de gătit într-un cuptor de 425 timp de 3 minute sau până la cald.
Scoateți tigăi din cuptor; lingura aluat uniform în tigăi.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 17 minute sau până la auriu.
Scoateți din tigăi și serviți cald.