Brânză albastră și pâine cu usturoi
Brânza albastră și pâinea cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 360 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, pâine, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Usturoi Cu Brânză Albastră, Pâine De Usturoi Cu Brânză Albastră, și Buffalo Chicken Chili w / pâine cu usturoi cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Tăiați pâinea franceză pe jumătate pe lungime și întindeți untul pe ambele părți tăiate.
Presărați fiecare parte cu 2 lingurițe de praf de usturoi.
Așezați jumătățile pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când untul s-a topit și pâinea este fierbinte, dar nu prăjită, aproximativ 5 minute.
Scoateți pâinea din cuptor.
Porniți broilerul cuptorului.
Întindeți jumătate din sticla de sos de salată de brânză albastră peste fiecare jumătate; presărați fiecare bucată de pâine cu brânză mozzarella și parmezan.
Se fierbe până când brânza mozzarella s-a topit și se rumeneste ușor, 1 până la 4 minute. Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.
Lăsați pâinea să se răcească 2 până la 3 minute înainte de a tăia în bucăți de servire.