Brânza albastră, muștarul și tăiței de bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 452 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, muștar dijon, paste pappardelle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață amară cu vinaigretă de bere de cireșe și pâine prăjită cu brânză albastră, Fripturi de muschi de vita tocata cu reducere de bere neagra si branza albastra, și Salată de curcan și brânză albastră cu vinetă de tarhon-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fidea ca pachetul direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute. Reduceți căldura la foc mic, apoi adăugați muștar și bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Usturoi
Bere
5
Scurgeți tăiței și adăugați în tigaie; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1/4 cană de brânză albastră, amestecând ușor pentru a combina și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Albastră
7
Presărați 1/4 cană de brânză albastră rămasă și pătrunjelul deasupra.