Bruschetta Di Formaggio
Bruschetta Di Formaggio este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 25 de porții cu 85 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză mozzarella cu lapte polly-o, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna Formaggio {GIVEAWAY}, Creveți Și Paste Formaggio, și Crepe cu Ricotta: Crespelle al Formaggio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul și usturoiul.
Periați ușor ambele părți ale feliilor de pâine cu amestec de ulei.
Așezați pe foaia de copt. Se fierbe 1 până la 2 min. pe fiecare parte sau până se prăjește ușor pe ambele părți.
Acoperiți fiecare felie de pâine prăjită cu 1 felie de brânză; acoperiți uniform cu roșii.
Se fierbe, 4 inci de la căldură, 1 până la 2 min. sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.