Bruschetta de creveți cu roșii și busuioc
Rețeta Bruschetta de creveți cu roșii și busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 104 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână baghetă, creveți, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bruschetta De Busuioc De Roșii, Bruschetta Cu Roșii Și Busuioc, și Bruschetta cu roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-un castron mic; pus deoparte.
Cojiți creveții și devein, dacă doriți; pus deoparte.
Combinați roșiile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; pus deoparte.
Așezați creveții pe frigarui de metal. Creveți la grătar, cu capacul închis, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ungeți amestecul de ulei peste feliile de baghetă. Felii de baghetă la grătar 1 minut pe fiecare parte sau până devin aurii.
Așezați felii de baghetă pe un platou mare.
Așezați 1 creveți deasupra fiecărei felii; se acoperă cu amestec de roșii, folosind o lingură cu fante.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.