Bruschetta Clasică
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Bruschetta clasică ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 181 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de oregano, căței de usturoi, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Ginger Sangrian și Bruschetta clasică, Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Așezați feliile de pâine în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor. Frecați 1 parte a fiecărei felii de pâine prăjită cu părțile tăiate ale căței de usturoi. Aruncați usturoiul.
Stropiți pâinea cu ulei de măsline și presărați oregano uscat și sare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.