Brunchul perfect de duminică Salată de spanac

Brunchul perfect de duminică Salată de spanac
Salata perfectă de spanac pentru brunch de duminică ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 1,95 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 212 calorii, 4 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de merișoare, banane, căpșuni și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum brunch de duminică: Quiche pur și simplu perfect, Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac și Brunch de duminică: Quiche cu șuncă și spanac.

Instrucțiuni

1
Pune spanacul într-un castron mare. Aranjați deasupra bananele, căpșunile, mandarinele, merisoarele și nucile de pin. Se amestecă cu sos cu semințe de mac înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vigilance Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Vigilance Chardonnay
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista