Brunch de duminică: Bebeluși olandezi cu zahăr de lămâie
Dacă 55 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brunch de duminică: bebelușii olandezi cu zahăr de lămâie ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bebeluși olandezi cu caș de lămâie și afine, Brunch De Duminică: Tort De Zahăr Cu Drojdie, și Brunch De Duminică: Prăjituri De Mic Dejun Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie din fontă de 10 inci pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți la 450 km. (Dacă doriți să încercați feluri de mâncare ceramice individuale, cum ar fi feluri de mâncare brincoll sau ramekins, utilizați 4 până la 6, în funcție de dimensiune, și puneți-le pe toate pe o foaie de copt înainte de a le introduce în cuptor pentru a preîncălzi. Am folosit 4 forme de inimă superficială și un ramekin de 6 uncii.)
Se amestecă împreună 2 linguri de zahăr și coajă într-un castron mic. Pune deoparte.
Bateți împreună ouăle, laptele și zahărul rămas.
Adăugați făină, vanilie, scorțișoară, nucșoară și sare.
Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte timp de 10 minute.
Adăugați unt în tigaia fierbinte și rotiți-l pentru a acoperi tigaia pe măsură ce se topește. (Faceți același lucru cu vasele ceramice; aceasta este cea mai grea parte a utilizării lor.)
Adăugați aluatul și readuceți tigaia la cuptor imediat.
Coaceți până se umflă și se rumenesc-18 până la 25 de minute conform rețetei.
Presărați puternic cu zahăr de lămâie și serviți imediat cu pene suplimentare de lămâie.