Brunch Briose cu brânză cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, zahărul cofetarilor, făina și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Brunch de duminică: brioșe de porumb cu Scallion și brânză, Brunch șuncă și ouă Briose, și Brunch B t pe brioșe englezești.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Fundul de ulei numai din cutii de briose medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Amestecați împreună crema de brânză, 1/4 cană zahăr alb, coaja de lămâie, vanilia și 1 ou cu un mixer electric. Puneți umplutura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr Granulat
Coaja De Lamaie
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/3 cană de zahăr alb, praful de copt și sarea până se amestecă bine. Bateți oul rămas și amestecați laptele și uleiul; se toarnă în amestecul de făină și se amestecă până se umezește. Umpleți cupele de brioșă aproximativ 1/2 pline. Lingura 1 lingurita de umplere pe aluat. Se acoperă cu aluat până la 3/4 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Coaceți 30 până la 35 de minute. Nu le rumeniți; brioșele ar trebui să aibă o culoare deschisă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Rulați încă fierbinte în zahărul cofetarilor cernuți.