Broșe ușoare de pui

Broșe ușoare de pui
Brochete ușoare de pui este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 279 de calorii , 28 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ardei, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Spicy Bud Light Lime Chicken Kabobs , Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (Rețetă ușoară de unt) și Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (Rețetă ușor de unt) .

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare jumătate de piept de pui în trei fâșii pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Puneți ardeii verzi, ceapa și ciupercile într-o altă pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Într-un castron mare, combinați sosul pentru salată, sosul de soia, sosul Worcestershire și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Scoateți 1/3 cană; se acopera si se da la frigider. Împărțiți amestecul de sos pentru salată rămas între pui și legume; sigilați ambele pungi și întoarceți-vă pentru a acoperi. Dați la frigider 4 ore sau peste noapte, întorcându-le ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
6
Scurgeți și aruncați marinata de pui și legume. Asezati alternativ pui si legume pe 18 frigarui de metal sau lemn inmuiate. Prăjiți la foc mediu timp de 12-15 minute sau până când sucul de pui curge limpede, întorcându-l și ungeți ocazional cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista