Brownies stratificat cu Caramel alb-ciocolată și Nib cacao Gelato

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies-urile stratificate cu Caramel de ciocolată albă și Nib Gelato de cacao. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brownies stratificat cu Caramel alb-ciocolată și Nib cacao Gelato, Ciocolată Caramel Fierbinte Cacao Brownies, și Brownies Cu Ciocolată Neagră În Straturi De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ușor de copt cu untfoaie. Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o tigaie mare de lipit la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și fierbeți până când siropul de zahăr este auriu deschis, periând ocazional părțile tigaiei cu perie umedă, aproximativ 8 minute.
Adăugațipecane și amestecați până când siropul acoperă pecanele,aproximativ 1 minut. Se toarnă imediat pecansout pe foaia de copt pregătită; întinsîn un singur strat cu spatulă rezistentă la căldură.Se răcește complet. Se toacă grosier nuts.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.A se păstra etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Linie 8x8x2-inch tigaie metalică cu folie. Folie de unt.
Combinați 1/2 cană de unt șiciocolată dulce în medii greiratiță. Se amestecă peste căldură medie-micăpână la topit și neted.
Scoateți dincăldură; se răcește ușor.
Bateți pudra de cacao,făina și sarea într-un castron mic.
Se amestecă zahărul, ouăle și vanilia în castron mediu.
Se toarnă amestecul de unt în zahăramestec; se amestecă până se amestecă.
Adăugați cocoamixture; bateți până se omogenizează.
Transferbrownie aluat la bakingpan pregătit; partea superioară netedă (stratul va fi subțire).
Coaceți brownie până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umedeatașat, 18 până la 20 de minute. Lăsați brownieto să se răcească ușor, apoi apăsați ușor în jospe margini pentru a forma un strat plat și uniform. Coolcomplet în tigaie pe raft.
Lingură 1 lingură apă într-un castron mic; sprinklegelatin peste și se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea în picioarepână când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, combinați restul de 2 linguri de apă, zahăr și un vârf de sare într-o cratiță mică și grea. Se amestecă focul mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți până când siropul este chihlimbar adânc,ocazional învârtind tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 8 minute. Adăugați încet cremă (amestecul va fibula viguros). Reduceți căldura la minim.Se amestecă pentru a dizolva orice bucăți de caramel.
Scoateți-LDE la foc; lasa sa se raceasca 5 minute.
Adăugați gelatinăamestec; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Adaugăciocolată albă; bateți până se topește șinetedă.
Se toarnă caramel deasupra brownie răcit; se întinde uniform pentru a acopericomplet. Se răcește descoperit până când caramelulse întărește ușor, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Aduceți crema la foc Mico cratiță mică.
Adaugăciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.Se răcește până când amestecul este ușor îngroșatdar încă se toarnă, aproximativ 15 minute.
Pourganache deasupra caramel pe brownie; spreadjust la margini.
Presărați bomboane tocatepecane uniform peste. Se răcește descoperitpână când ganache este suficient de ferm pentru a tăia,aproximativ 4 ore. Faceți înainte: poate fi făcut2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Folosind folie ca ajutor, ridicați brownie din tigaie; așezați pe suprafața de lucru. Îndoiți folia în jos.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați aproximativ 1/4 inch dinbrownie pe toate părțile.
Tăiați brownie în bare de opt3 de 1/2 inch lungime, 13/4 inch lățime.
Place1 brownie bar și lingură de Cacao Nibgelato pe fiecare dintre cele 8 farfurii și serviți.