Brownies cu glazură de ciocolată

Brownies cu glazură de ciocolată
Brownies cu glazură cu ciocolată este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 209 de calorii. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de cacao pentru copt, bomboane de Halloween, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Brownies-urile cu glazură de ciocolată, Brownies-urile cu glazură cu triplă ciocolată și Brownies-urile glazurate cu ciocolată neagră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate albusurile. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Stropi De Bomboane De HalloweenStropi De Bomboane De Halloween
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Stropi De Bomboane De HalloweenStropi De Bomboane De Halloween
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
2
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Răspândit într-un 8-in. tavă pătrată de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați zahărul de cofetarie, cacao, vanilia și suficientă apă pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Lichior De AluneLichior De Alune
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se întinde peste brownies. Decorați cu bomboane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
7
Tăiați în batoane.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista