Brownie Jos Vegan Cheesecake
Reteta Brownie jos Vegan Cheesecake ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 10 porții cu 236 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină/amidon de tapioca, chipsuri de ciocolată semi-dulci, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie Jos Cheesecake, Brownie Jos Cheesecake, și Cheesecake de fund Brownie cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor o tavă de tartă de 9" cu detașabil bottom.To pregătiți crusta, amestecați firimiturile de biscuiți cu făina de orez brun, pudra de cacao și făina de tapioca. Cu o furculiță, tăiați în unt până se amestecă bine. Apăsați firimiturile în partea de jos și pe părțile laterale.
Coaceți timp de 6 minute pentru a seta crust.To pregătiți cheesecake, faceți mai întâi umplutura de vanilie: bateți crema de brânză, zahărul, oul și vanilia până se omogenizează. Apoi, faceți umplutura de ciocolată: bateți crema de brânză, zahărul, oul, pudra de cacao și vanilia până se omogenizează.
Adăugați chipsuri de ciocolată pentru o aromă uniformă de ciocolată (opțional). Puneți bucăți de ciocolată și umplutură de vanilie peste crusta coaptă. Cu un cuțit, rotiți ușor păpușile pentru un aspect marmorat.
Se coace la 350 de litri F timp de 45-50 de minute sau până când cuțitul introdus iese curat.
Lasă să se răcească. Acoperiți și refrigerați 6 ore sau peste noapte. Bucurați-vă!