Brownie Jos Vegan Cheesecake

Brownie Jos Vegan Cheesecake
Reteta Brownie jos Vegan Cheesecake ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 10 porții cu 236 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină/amidon de tapioca, chipsuri de ciocolată semi-dulci, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie Jos Cheesecake, Brownie Jos Cheesecake, și Cheesecake de fund Brownie cu zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor o tavă de tartă de 9" cu detașabil bottom.To pregătiți crusta, amestecați firimiturile de biscuiți cu făina de orez brun, pudra de cacao și făina de tapioca. Cu o furculiță, tăiați în unt până se amestecă bine. Apăsați firimiturile în partea de jos și pe părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 6 minute pentru a seta crust.To pregătiți cheesecake, faceți mai întâi umplutura de vanilie: bateți crema de brânză, zahărul, oul și vanilia până se omogenizează. Apoi, faceți umplutura de ciocolată: bateți crema de brânză, zahărul, oul, pudra de cacao și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați chipsuri de ciocolată pentru o aromă uniformă de ciocolată (opțional). Puneți bucăți de ciocolată și umplutură de vanilie peste crusta coaptă. Cu un cuțit, rotiți ușor păpușile pentru un aspect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se coace la 350 de litri F timp de 45-50 de minute sau până când cuțitul introdus iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Lasă să se răcească. Acoperiți și refrigerați 6 ore sau peste noapte. Bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista