Brownie Jos Vegan Cheesecake

Brownie Jos Vegan Cheesecake
Reteta Brownie jos Vegan Cheesecake ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 10 porții cu 236 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină/amidon de tapioca, chipsuri de ciocolată semi-dulci, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie Jos Cheesecake, Brownie Jos Cheesecake, și Cheesecake de fund Brownie cu zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor o tavă de tartă de 9" cu detașabil bottom.To pregătiți crusta, amestecați firimiturile de biscuiți cu făina de orez brun, pudra de cacao și făina de tapioca. Cu o furculiță, tăiați în unt până se amestecă bine. Apăsați firimiturile în partea de jos și pe părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți timp de 6 minute pentru a seta crust.To pregătiți cheesecake, faceți mai întâi umplutura de vanilie: bateți crema de brânză, zahărul, oul și vanilia până se omogenizează. Apoi, faceți umplutura de ciocolată: bateți crema de brânză, zahărul, oul, pudra de cacao și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați chipsuri de ciocolată pentru o aromă uniformă de ciocolată (opțional). Puneți bucăți de ciocolată și umplutură de vanilie peste crusta coaptă. Cu un cuțit, rotiți ușor păpușile pentru un aspect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se coace la 350 de litri F timp de 45-50 de minute sau până când cuțitul introdus iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Lasă să se răcească. Acoperiți și refrigerați 6 ore sau peste noapte. Bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista