Broccoli și Scallop de porumb
Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă servește 50. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica ceapa, brânză Monterey jack, porumb, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoică și Broccoli Linguine cu cremă Pesto, Scallop și supă de porumb, și Supă de scoici, porumb și slănină.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Gatiti si amestecati ceapa in 1 lingura. unt în cratiță medie la foc mediu 1 min. Se amestecă în făină. Se amestecă treptat laptele; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până se îngroașă.
Adăugați brânză; gătiți 2 până la 3 min. sau până se topește, amestecând constant. Se amestecă porumbul și 1/4 cană firimituri de cracker.
Așezați broccoli în vas de copt de 12x8 inci; deasupra cu sos. Topiți untul rămas; se amestecă cu firimiturile de cracker rămase.
Coaceți 30 min. sau până când se încălzește.