Broccoli rabe și șuncă în bulion de ghimbir
Broccoli rabe și șuncă în bulion de ghimbir este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 181 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați chile, șuncă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Ghimbir-Susan Broccoli Rabe, Broccoli chinezesc Wontons într-un bulion ușor de ghimbir-soia, și Pizza fără frământare a lui Jim Lahey cu Broccoli rabe, usturoi, ghimbir și Chilis Thailandezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mare, aduceți bulion, ghimbir, usturoi și 2 până la 4 inele de chile la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când bulionul este infuzat cu aromă, 8 până la 10 minute.
Îndepărtați ghimbirul, usturoiul și chile cu o lingură cu fante, dacă doriți.
Adăugați șuncă și verdeață; adăugați mai mult bulion, dacă este necesar, pentru a acoperi verdeața. Aduceți la fierbere, acoperit și gătiți până când verdeața este abia fragedă, 2 până la 3 minute.
Împărțiți supa între 4 boluri de servire și acoperiți fiecare cu încă câteva inele roșii de chile, dacă doriți.
* Găsiți verde muștar Chinezesc în piețele de produse de specialitate sau pe piețele fermierilor.