Broccoli Gătit Lent

Broccoli Gătit Lent
Broccoli gătit lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână broccoli, ceapă, cremă condensată de supă de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Șuncă gătită lent ' n ' Broccoli, Broccoli gătit lent cu usturoi și Pancetta, și Broccoli gătit lent cu pesmet crocant de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați broccoli, supă, 1 cană de brânză, ceapă, sos Worcestershire și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă într-un 3-qt uns. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Presărați biscuiti deasupra; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Acoperiți și gătiți la mare timp de 2-1/2 până la 3 ore.
5
Se presară cu brânza rămasă. Gatiti 10 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista