Broccoli Gratin De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi cu Broccoli. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, șalotă, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli Gratin De Cartofi, Broccoli Idaho Cartofi Gratinati, și Broccoli Idaho Cartofi Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper; aruncați pentru a combina.
Puneți o treime din feliile de cartofi într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, suprapus pentru a se potrivi; acoperiți cu jumătate de amestec de broccoli. Repetați straturile, terminând cu cartofi.
Se presară uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Așezați 3 linguri de făină într-un castron mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici; se amestecă bulionul.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de cartofi. Se acoperă uniform cu unt. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 1 oră. Descoperi; se presara uniform cu brânză.
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.