Broccoli cu tulpină subțire cu sos hoisin și șalotă prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Broccoli cu tulpină subțire cu sos hoisin și șalotă prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 63 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de broccoli cu tulpină subțire, șalotă, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Se amestecă Broccoli prăjit cu ghimbir și sos Hoisin, Broccoli în sos Hoisin, și Broccoli în sos Hoisin pentru doi.
Instrucțiuni
Încălziți 2,5 cm de ulei într-o cratiță mică până când o bucată mică de pâine sfârâie.
Adăugați șalotele și usturoiul și prăjiți aproximativ 2 minute sau până devin aurii.
Se scurge pe hârtie de bucătărie și se presară cu sare.
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă.
Adăugați broccoli și blanch timp de 5-10 minute până când sunt fierte, apoi scurgeți.
Se servește imediat pe un platou mare stropit cu sosul hoisin și presărat cu usturoiul prăjit și șalota.