Broccoli cu tulpină lungă cu ceapă și slănină saut

Broccoli cu tulpină lungă, cu ceapă și slănină saut, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați broccoli cu tulpină lungă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Căpșuni cu tulpină lungă umplute cu brânză de capră Purple Haze, Castane saut, ceapă și slănină, și Ceapa saut, castane și slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli timp de 3 minute in apa clocotita cu sare.
Se scurge, se rulează sub apă rece până se răcește complet, apoi se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și slănina. Gatiti la foc mediu aproximativ 10 minute, adaugand usturoiul la jumatate, pana cand slanina este crocanta si ceapa este moale si aurie.
Adăugați broccoli în tigaie, apoi aruncați pentru a acoperi uleiul. Gatiti inca cateva minute pana cand broccoli este complet incalzit. Se condimentează cu piper, apoi se servește imediat.