Broccoli cu papioane și mazăre
Broccoli cu papioane și mazăre necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 324 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,19 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 65%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Papioane cu mazăre și șuncă, Papioane și Broccoli, și Broccoli Și Papioane.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti broccoli timp de 3 minute intr-o oala mare cu apa sarata clocotita.
Scoateți broccoli din apă cu o lingură sau o sită cu fante.
Se pune într-un castron mare și se lasă deoparte.
În aceeași apă, gătiți pastele cu papion conform instrucțiunilor pachetului, aproximativ 12 minute.
Se scurge bine și se adaugă la broccoli cu mazărea.
Într-o tigaie mică, încălziți untul și uleiul și gătiți usturoiul și coaja de lămâie la foc mediu-mic timp de 1 minut.
Adăugați 1 1/2 lingurițe sare, piper și zeama de lămâie și turnați amestecul peste legume și paste. Aruncă bine.
Se presară cu brânză și pignolis și se aruncă din nou.