Broccoli cremă cu parmezan
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Broccoli cremă cu parmezan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, căței de usturoi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gătit din Glossies: Broccoli cremă cu parmezan, Parmezan Cremă De Spanac, și Spanac cremă cu parmezan.
Instrucțiuni
Cojiți tulpinile de broccoli, apoi tocați grosolan tulpinile și floretele. Gatiti broccoli in apa clocotita cu sare (1 1/2 lingurite sare pentru 4 litri de apa) pana se inmoaie, 4 pana la 6 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se rulează sub apă rece pentru a opri gătitul.
Fierbeți smântâna, usturoiul, nucșoara, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-o cratiță medie, neacoperită, până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 2/3 cană, aproximativ 5 minute.
Adăugați broccoli și fierbeți la foc mic, zdrobind cu un tocător de cartofi, până când se piure grosier și se încălzește, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul și sucul de lămâie.
Broccoli poate fi fiert cu 1 zi înainte și răcit.