Broccoli Cole Slaw

Broccoli Cole Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli Cole Slaw. Această rețetă face 12 porții cu 266 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet de cidru de mere, migdale tăiate, supă de tăiței ramen în oriental și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gustoase Ramen Broccoli Cole Slaw, Houston Cole Slaw – acesta este un mod delicios de a face cole slaw, și Sweet and Sour Cole Slaw-cauti un alt tip de cole slaw? Nu căutați mai departe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tăiței ramen într-o pungă și zdrobiți-i cu un sucitor în timp ce topiți untul într-o tigaie mare la foc mic/mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
2
Adăugați tăiței zdrobiți și migdalele sfărâmate în tigaie și sotati, amestecând ocazional (mențineți temperatura la foc mic/mediu). Între timp, amestecați toate ingredientele de pansament într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați broccoli mărunțit în castron și aruncați cu tăiței, migdale și semințe de floarea soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
MigdaleMigdale
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă pansament peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
5
Garnisiți cu ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista