Broccoli caserola II

Broccoli caserola II
Broccoli caserola II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de brânză procesată, maioneză, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola Cu Broccoli, Caserola Cu Broccoli, și Caserola Cu Broccoli.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o caserolă de 4 litri combinați broccoli, maioneză, brânză procesată, ouă și supă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Se amestecă bine, se presară pesmet deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista