Brioche de stafide Make-Ahead ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 353 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, albuș de ou, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scorțișoară Vârtej Stafide Brioșă, Stafide Brioche produse de patiserie (Pains aux stafide), și Chiftele Make-Ahead.
Instrucțiuni
1
Se amestecă drojdia, apa și 2 lingurițe de zahăr într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați făina, 1/2 cană de zahăr, scorțișoara și sarea în robotul de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați unt; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4
Bateți laptele și 3 ouă în amestecul de drojdie cu biciul de sârmă; adăugați încet la amestecul de făină și procesați până se omogenizează bine. Se amestecă stafidele. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați aluatul pe suprafața bine făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați 1 minut până când aluatul este neted și elastic, adăugând mai multă făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Așezați aluatul într-un castron mare uns, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți bine și lăsați să crească în loc cald 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Ungeți 12 căni mari de briose, 3x1 1/2 inci. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Folosind aproximativ 1/4 cană de aluat fiecare, Faceți 12 bile; așezați în cupe de briose. Folosind aproximativ 1 lingură de aluat fiecare, Faceți 12 bile mai mici; așezați deasupra fiecărei bile mari. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
8
Scoateți rulourile din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
9
Lăsați să crească acoperit într-un loc cald 40 până la 45 de minute sau până aproape dublu.
10
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
11
Ungeți rulourile cu albuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
12
Coaceți 22 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie.