Brioșă Cu Stafide Înainte

Brioșă Cu Stafide Înainte
Brioche de stafide Make-Ahead ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 353 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, albuș de ou, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scorțișoară Vârtej Stafide Brioșă, Stafide Brioche produse de patiserie (Pains aux stafide), și Chiftele Make-Ahead.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia, apa și 2 lingurițe de zahăr într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Așezați făina, 1/2 cană de zahăr, scorțișoara și sarea în robotul de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
4
Bateți laptele și 3 ouă în amestecul de drojdie cu biciul de sârmă; adăugați încet la amestecul de făină și procesați până se omogenizează bine. Se amestecă stafidele. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați aluatul pe suprafața bine făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați 1 minut până când aluatul este neted și elastic, adăugând mai multă făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați aluatul într-un castron mare uns, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți bine și lăsați să crească în loc cald 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Ungeți 12 căni mari de briose, 3x1 1/2 inci. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Folosind aproximativ 1/4 cană de aluat fiecare, Faceți 12 bile; așezați în cupe de briose. Folosind aproximativ 1 lingură de aluat fiecare, Faceți 12 bile mai mici; așezați deasupra fiecărei bile mari. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
8
Scoateți rulourile din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Lăsați să crească acoperit într-un loc cald 40 până la 45 de minute sau până aproape dublu.
10
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
11
Ungeți rulourile cu albuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Coaceți 22 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se servește cald sau rece pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 21 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista