Brioșe italiene cu Mac și brânză

Brioșele italiene cu Mac și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de unt, brânză originală, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Gatiti macaroane conform indicatiilor de pe ambalajcu excepția gătirii cu 2 minute mai puțin timp.
Se scurge; se pune într-un castron mare.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine.
În bolul cu microunde, untul cu microunde, laptele și produsul de brânză preparat la mare aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptorul cu microunde; se amestecă cu biciul până când brânza începe să se topească. Cuptorul cu microunde este ridicat în trepte de 1 minut, amestecând după fiecare minut, până când brânza este complet topită și amestecul este neted.
Adăugați amestecul de brânză și carnea de vită la macaroane în castron. Se amestecă 1 1/2 căni de brânză mărunțită până se amestecă bine.
Se adaugă sare și piper după gust.
Umpleți fiecare ceașcă de briose cu amestec de macaroane.
Presărați firimituri de pâine și brânza mărunțită rămasă peste blaturi.
Acoperiți tigaia ușor cu folie, asigurându-vă că folia nu atinge brânza.
Scoateți din cuptor; îndepărtați folia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte scoateți brioșele din cupe.