Brioșe De Porumb Cu Afine Fără Gluten
O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, unt, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Porumb Cu Afine Fără Gluten, Brioșe De Porumb Cu Lapte De Afine {Fără Zahăr Adăugat, Fără Gluten}, și Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten, Fără Lactate, Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați căni de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, făina de porumb, apa, untul, vanilia, ouăle și coaja de portocală doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Amestecați ușor afinele. Lingurați uniform în căni de briose; se presară cu zahăr.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți imediat din tigaie.
Se servește cald sau rece.