Brioșele cu fulgi de ovăz cu stafide, curmale și nuci ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită extract de vanillan, curmale, scorțișoară și bicarbonat de sodiu. 482 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri cu fulgi de ovăz cu stafide, curmale și nuci, Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase, și Tort De Mere Condimentat Cu Nuci Negre, Stafide De Rom Și Curmale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F și ungeți o formă de brioșă cu douăsprezece fante sau tapetați sloturile cu căni de copt din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă împreună ovăzul laminat, făina, zahărul brun, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara, nucile, curmalele și stafidele. Într-un castron separat amestecați Zara, oul, extractul de vanilie și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ovăz Laminat
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Date
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă ingredientele umede în amestecul uscat și se amestecă împreună. Asigurați-vă că nu amestecați prea mult, deoarece acest lucru va face ca brioșele să dezvolte prea multe legături de gluten. Ar trebui să fie gros și gloppy. Aproximativ 10 secunde de agitare ar trebui să facă; doar suficient pentru a aduce abia ingredientele împreună.
4
Scoateți în tava pregătită pentru brioșe și coaceți la 400 de litri F timp de 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește în tavă timp de un minut sau două înainte de a se transfera pe o grătar pentru a se răci complet.