Brioșe De Ciocolată Espresso
Brioșele de ciocolată Espresso ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 786 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Espresso Cu Ciocolată, Brioșe Cu Ciocolată Espresso, și Brioșe Espresso Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați forma standard de brioșă cu spray antiaderent pentru tigaie. Cerneti faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați zahărul cu ouă până la lumină, aproximativ 30 de secunde.
Bateți în ulei, lapte, vanilie și espresso până se combină.
Bateți amestecul uscat în amestec umed până când se combină. Se amestecă 1 cană de chipsuri.
Împărțiți uniform aluatul între căni de briose și presărați cu așchii rămase.
Coaceți până la set, 17 până la 19 minute.
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie 15 minute, apoi scoateți brioșele din tablă și puneți-le pe grătar pentru a se răci.