Brioșe De Ceapă Sărate

Brioșe De Ceapă Sărate
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, brioșele de ceapă sărate ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, unt, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe sărate cu ceapă și feta, Brioșe Sărate Cu Brânză De Ceapă Și Slănină, și Plăcintă Cu Ceapă Savuroasă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron mic, combinați amestecul de biscuiți și semințele de mac. Într-un alt castron, combinați laptele și 1 lingură de ou. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, OpționalSirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Înveliți cupele de briose cu spray de gătit; umpleți trei sferturi pline cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Combinați smântâna, piperul și oul rămas. Se toarna ceapa peste aluatul de briose; se întinde cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Coaceți la 400 de euro timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista