Brioșe De Ceapă Sărate
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, brioșele de ceapă sărate ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, unt, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe sărate cu ceapă și feta, Brioșe Sărate Cu Brânză De Ceapă Și Slănină, și Plăcintă Cu Ceapă Savuroasă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron mic, combinați amestecul de biscuiți și semințele de mac. Într-un alt castron, combinați laptele și 1 lingură de ou. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Înveliți cupele de briose cu spray de gătit; umpleți trei sferturi pline cu aluat.
Combinați smântâna, piperul și oul rămas. Se toarna ceapa peste aluatul de briose; se întinde cu amestec de smântână.
Se presara cu boia de ardei.
Coaceți la 400 de euro timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.