Brioșe De Ceapă Cu Usturoi Fără Gluten

Brioșe De Ceapă Cu Usturoi Fără Gluten
Brioșele de ceapă cu usturoi fără Gluten sunt un fără gluten mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Matzoh fără Gluten cu ceapă, usturoi și mărar, Mini Brioșe Cu Cimbru De Măsline (Fără Gluten, Fără Cereale, Fără Nuci, Paleo), și Ouă coapte cu ceapă caramelizată fumurie și Bietă ofilită {fără lactoză; fără Gluten} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 400 F. Pulverizați 12 cavități pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună făină de orez brun, făină de sorg, amidon de cartofi, 1/4 cană parmezan, praf de copt, sare, gumă de xantan și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SorgFăină De Sorg
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Gumă XantanGumă Xantan
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul, reduceți focul la mediu scăzut și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când este moale și aromat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Topiți restul de 4 linguri de unt. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Adăugați lapte, ou și unt topit la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Bateți până când aluatul este neted. Treceți la spatula de cauciuc. Îndoiți amestecul de ceapă-usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Împărțiți aluatul uniform între cavitățile de briose pregătite.
11
Se presara partea de sus a fiecărei brioșă cu un pic de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Coaceți până când brioșele se rumenesc și reveniți la atingere, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți brioșele din tigaie și puneți-le pe grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se servește cald sau la temperatura camerei. Păstrați brioșele rămase pe tejghea, acoperite, timp de până la două zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista