Brioșe Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Făină

Nevoie de o făină de dimineață fără gluten și fără lactate? Brioșele cu unt de arahide cu ciocolată fără făină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 362 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 126 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, banane prea coapte, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Unt de arahide cu ciocolată fără făină și brioșe cu banane, Brioșe Mini Blender Cu Unt De Arahide Fără Făină, și Brioșe Mini Blender cu unt de arahide cu ciocolată dublă fără făină (fără gluten) brioșe Mini Blender cu unt de arahide cu ciocolată dublă fără făină (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și tapetați 6 cutii de briose/cupcake cu căptușeli.
Combinați untul de arahide, oul, mierea, vanilia, bicarbonatul de sodiu și banana coaptă într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă cu un tel până când aluatul este neted și banana se amestecă complet. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Adăugați aluatul la căptușelile de cupcake, aproximativ 3/4 pline.
Coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă iese curată și blaturile de brioșe sunt pufoase. Brioșele vor fi inițial pufoase, dar probabil se vor prăbuși ușor după ce se răcesc.