Brioșe Cu Sos De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu sos de afine. Această rețetă face 18 porții cu 156 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, făina de aur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Sos De Afine, Brioșe Cu Sos De Afine, și Brioșe Cu Sos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea cu biciul. Faceți bine în centrul ingredientelor uscate.
Adăugați lapte, ulei, vanilie și ou; se amestecă până se combină (aluatul va fi gros). Se amestecă sosul de afine.
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose,umplând fiecare aproximativ trei sferturi.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește ușor înainte de servire.