Brioșe Cu Scorțișoară Umplute Cu Zmeură

Brioșe Cu Scorțișoară Umplute Cu Zmeură
Brioșele cu scorțișoară umplute cu zmeură ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de margarină, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brioșe Cu Scorțișoară Umplute Cu Zmeură, Brioșe cu zahăr de scorțișoară umplute cu jeleu de zmeură, și Cran-Brioșe Umplute Cu Gem De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu și faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați zeama, margarina și oul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MargarinăMargarină
OuăOuă
3
Se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Puneți aproximativ 1 lingură de aluat în fiecare dintre cele 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit. Lingura 1 lingurita conserva in centrul fiecarei cani de briose (nu se intinde peste aluat) si se acopera cu aluatul ramas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ConservăConservă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Combinați 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
6
Presărați uniform peste brioșe.
7
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți brioșele din tigăi imediat și așezați-le pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista