Brioșele cu lămâie toscană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 191 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, suc de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Brioșe Cu Lămâie Toscană, Pui De Lămâie Toscană, și Pui Cu Lămâie Toscană #RealFoods pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare); faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Combinați ricotta și următoarele 5 ingrediente (prin ou).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Ouă
5
Adăugați amestecul de ricotta în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați 12 căptușeli pentru brioșe în căni de brioșe; înveliți cu spray de gătit. Împărțiți aluatul între cupele de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
7
Presărați zahăr turbinado peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
8
Coaceți la 375 timp de 16 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă.