Brioșe Cu Ciocolată Cu Ciocolată
Brioșele cu ciocolată cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 326 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, Ciocolata iubitor de ciocolata Ciocolata-Chip Briose cu Nutella, și Ciocolata Ciocolata Chip Banana Briose Cu Glazura.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Linia 12 cupe de brioșă cu hârtii.
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți ciocolata semidulce împreună cu untul.
Se lasă să stea până se răcește, aproximativ 10 minute.
Bateți ușor oul. Într-un castron mic, amestecați amestecul de ciocolată-unt cu laptele de unt, zahărul, oul și vanilia, până când se amestecă bine.
Într-un castron mare, amestecați făina, sifonul și sarea. Faceți o gaură în centrul ingredientelor uscate, turnați amestecul de ciocolată și amestecați până se combină. Se amestecă mini chipsurile de ciocolată. Puneți aluatul în cupele de brioșă căptușite.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Scoateți cositorul de briose din cuptor și lăsați să stea cel puțin 5 minute, înainte de a scoate brioșele și de a le lăsa să se răcească pe un suport de sârmă.
Se servește cald sau răcit; poate fi și înghețat.