Brioșe Cu Ciocolată Cu Ciocolată

Brioșe Cu Ciocolată Cu Ciocolată
Brioșele cu ciocolată cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 326 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, Ciocolata iubitor de ciocolata Ciocolata-Chip Briose cu Nutella, și Ciocolata Ciocolata Chip Banana Briose Cu Glazura.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Linia 12 cupe de brioșă cu hârtii.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți ciocolata semidulce împreună cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se lasă să stea până se răcește, aproximativ 10 minute.
4
Bateți ușor oul. Într-un castron mic, amestecați amestecul de ciocolată-unt cu laptele de unt, zahărul, oul și vanilia, până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-un castron mare, amestecați făina, sifonul și sarea. Faceți o gaură în centrul ingredientelor uscate, turnați amestecul de ciocolată și amestecați până se combină. Se amestecă mini chipsurile de ciocolată. Puneți aluatul în cupele de brioșă căptușite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți cositorul de briose din cuptor și lăsați să stea cel puțin 5 minute, înainte de a scoate brioșele și de a le lăsa să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se servește cald sau răcit; poate fi și înghețat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista