Brioșele cu aluat de ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Încercați Brioșe Cu Banane: Cu Chipsuri De Ciocolată Și Aluat, Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, și Ciocolata iubitor de ciocolata Ciocolata-Chip Briose cu Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un cositor de brioșă de 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare combinați aluatul de aluat, oul, laptele, uleiul și vanilia. Se amestecă sarea, făina, zahărul și scorțișoara până se combină. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Aluat
1/2 Linguriță Lapte 2%
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Umpleți cutii de briose aproximativ 2/3 din drum pline.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
4
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când se face testul brioșelor.