Brioșe Cu Aluat De Ciocolată
Brioșele cu aluat de ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Încercați Brioșe Cu Banane: Cu Chipsuri De Ciocolată Și Aluat, Brioșe cu ciocolată fără ouă / brioșe cu ciocolată dublă, și Ciocolata iubitor de ciocolata Ciocolata-Chip Briose cu Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un cositor de brioșă de 12 căni.
Într-un castron mare combinați aluatul de aluat, oul, laptele, uleiul și vanilia. Se amestecă sarea, făina, zahărul și scorțișoara până se combină. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Umpleți cutii de briose aproximativ 2/3 din drum pline.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când se face testul brioșelor.