Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele Streusel cu zmeură-migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 169 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Briose de banane-migdale Kittencal cu Streusel de migdale, Briose Streusel Cu Zmeură, și Briose Streusel Cu Zmeură.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Căptușiți 18 căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună ouăle și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; amestecați amestecul de ouă în amestecul de făină doar până se omogenizează. (Nu amestecați prea mult.) Îndoiți ușor zmeura. Puneți aluatul în tigăi de briose pregătite; acoperiți uniform cu Topping Streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Coaceți 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în tigăi 3 minute.