Briose de afine-portocale

Briose de afine-portocale
Muffins afine-portocaliu ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.11 pe portie. O porție conține 542 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, bicarbonat de sodiu, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Muffins De Portocale De Afine, Muffins De Portocale De Afine, și Muffins De Portocale De Afine.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateMediu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista