Briose cu brânză cu bacon
Brioșele cu brânză cu bacon durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 219 de calorii . Pentru 45 de cenți per porție , primești un mic dejun care servește 24. Un amestec de slănină, piper măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 89 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 41% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Brioșe cu quinoa, banane și migdale fără ou - Cum se prepară brioșe cu quinoa , brioșe cu porumb cu arțar și șuncă și brioșe cu ciocolată și brânză .
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana devine crocant, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmați odată ce s-au răcit.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 24 de căni de brioșe cu spray de gătit.
Amestecați făina, brânza Cheddar, praful de copt, sarea de usturoi și piper negru într-un castron mare.
Bateți ouăle, laptele și uleiul vegetal împreună într-un castron mic; se amestecă în amestecul de făină până se umezește. Îndoiți ușor baconul prin aluat. Turnați aluatul în cupe de brioșe pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute.