Briose Cu Brânză Bacon
Bacon Briose brânză necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 250 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză cheddar, praf de copt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Bacon și brânză briose, Bacon ouă și brânză briose, și Bacon-Brânză Briose Engleză.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmați-le odată răcite.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Înveliți 24 de căni de brioșă cu spray de gătit.
Amestecați făina, brânza Cheddar, praful de copt, sarea de usturoi și piperul negru împreună într-un bol mare.
Bateți ouăle, laptele și uleiul vegetal împreună într-un castron mic; se amestecă în amestecul de făină doar până se umezește. Îndoiți ușor slănina prin aluat. Puneți aluatul în cupe de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute.